Smedhagen Park 5 • Beliggenhet

BELIGGENHET

Prosjektet skal oppføres idylliske omgivelser i Nannestad sentrum, tomten ligger ved siden av Smedhagen Park 4.  Nannestad ligger i den nordvestre delen av Øvre Romerike. Nannestads kommunes slagord er svært treffende; "med nærhet til alt og hele verden!

I Nannestad sentrum finner du flere dagligvareforretninger, vinmonopol, frisør, apotek, nytt og populært treningssenter, idrettsanlegg og knutepunkt for offentlig kommunikasjon Kun 10-12 minutter unna finner du Jessheim by som er handelssentrum for Øvre Romerike med et bredt og variert tilbud av forretninger, spisesteder og kulturliv. Nannestad Torg og bussholdeplassen ligger kun 3-400 meter fra bygget. Herifra går det busser til Jessheim, Gardermoen og Oslo. Fra Gardermoen går det tog til Oslo, Skien, Lillehammer og Trondheim, samt fly til hele verden! 

Barne-, ungdomsskole og Nannestad VGS ligger i nærområdet. Nærområdet byr ellers på flere barnehager - både private og kommunale. Idrettshallen og fotballbanen ligger kun et steinkast fra tomten hvor prosjektet skal oppføres. Nannestad er et område i vekst, men hvor man fortsatt kan gjøre et godt boligkjøp. 

Nannestad er en naturskjønn og vakker bygd som både ligger landlig og sentralt og hvor det er fredelig og godt å bo. Nannestad har et bredt tilbud for aktive mennesker, Romeriksåsen og Nordåsen har flotte rekreasjonsområder sommer som vinter, med fine sykkelstier, skiløyper, bade- og fiskevann. Nannestad er et snøsikkert sted hvor det finnes mil etter mil med velpreparerte langrennsløyper i Romeriksåsen, Åsgreina skistadion og lysløyper på Nordåsen. Åslia alpinanlegg i Maura ligger kun en kort biltur unna.